Crowd Funding

Vers van de streek, voor de streek!

Hoe kunt u als dorps/streekbewoner meehelpen aan een goede levensvatbare streeksuper?

In de eerste plaats kunt u hieraan meewerken door uw, of een deel van uw boodschappen uit de streeksuper te komen halen, en zeker het vers deel!

Een andere manier om uw steentje bij te dragen en mee te werken aan een levensvatbare streeksuper voor nu en in de toekomst is door deel te nemen in de crowdfund actie van de streeksuper.

Waarom crowdfund: 
Bij de start van de streeksuper hebben wij een startkapitaal nodig voor vernieuwing/verandering van de winkel en de financiering van de beginvoorraden. 
Een deel zullen wij zelf inbrengen en een deel (ca. 50.000 euro) zullen wij extern gefinancierd moeten hebben. Om de financieringskosten van de start van de streeksuper te verlagen en zo ook voor de toekomst een “financieel gezonde” streeksuper te laten ontstaan hebben wij een crowdfund actie opgezet. 
We hebben inmiddels een aantal bedrijven rond Oldehove al bereid gevonden hierin deel te nemen en deze hebben al 20.000 euro bijeengebracht. Voor de overige 30.000 euro doen wij een beroep op u als dorps/streekbewoner. De opzet van het crowdfund systeem onder de dorps/streekbewoners is als volgt iemand legt bijvoorbeeld 100 euro in de winkel in, en krijgt hiervoor tegoedbonnen terug van 110 euro aan boodschappen. Het eerste jaar mag hiervan niets besteed worden, na het eerste jaar mag ieder half jaar 1/4 deel (dus 27,50) besteed worden aan boodschappen uit de winkel. Na 3 jaar heeft men dus het ingelegde geld plus de 10% rente (over de hele periode) aan boodschappen terugontvangen uit de winkel. 
Met deze actie betaalt u eigenlijk uw boodschappen vooruit en krijgt hiervoor een kleine vergoeding. Hiermee geeft u de winkel een financiële impuls doordat de betaalde rente over het geleende startkapitaal hierdoor wordt verlaagd van 10% per jaar naar 10% over 3 jaar! 
Het bedrag wat u in de winkel in wilt leggen bepaalt u zelf, 100 euro is als voorbeeld gebruikt, dit mag lager zijn maar natuurlijk ook hoger! 
Hoe kunt u meedoen: 
Als u mee wil doen aan deze crowdfund actie kunt u zich aanmelden bij de familie Telintel 
via mail: wimtelintel@gmail.com 
of telefonisch 0594-853020 of 06-23371122 of door het formulier op deze pagina in te vullen.

U kunt dan doorgeven voor welk bedrag u mee zou willen doen en uw naam en adresgegevens doorgeven met telefoonnummer. Dan zullen wij vervolgens zorgen dat uw tegoedbonnen op naam voor u worden klaargemaakt en bij u thuis worden afgeleverd waarbij het afgesproken bedrag contant wordt voldaan of via de bank kan worden overgemaakt. 
Wij hopen dat u op deze manier uw steentje wil bijdragen aan het behoud van een financieel gezonde streeksuper in Oldehove voor nu en in de toekomst!

Met vriendelijke groet namens 
Telintels Streeksuper Oldehove, 
Wim & Petra Telintel

 
Online meedoen aan de crowd fund. 
Vul in ieder geval de gegevens met * in 
Zodra we uw bijdrage hebben ontvangen, 
gaan we uw tegoed bonnen klaar maken.

Naam*

Bedrijfsnaam

E-mailadres*

Telefoonnummer*

Straat*

Postcode*

Plaats*

Land*

Bericht

Bedrag €*